+31 (346) 230016  info@wegnaarsucces.nl

Virtual HR

Virtual HR

Wat is V-HR?
Kent u de 'VA', de Virtual Assistant? Dit zijn ondersteunende medewerkers, die zich (meestal op ZZP basis) inzetten om u op afstand te helpen. Met allerlei zaken. Bij Weg naar Succes bieden we u iets soortgelijks, op HR gebied. V-HR. Virtual Human Resources. Voor organisaties die niet beschikken over ene eigen HR ondersteuning. Soms is dat een bewuste keuze en soms groeien organisaties zo hard, dat het 'er niet van komt'. In alle gevallen kan Weg naar Succes u helpen. Door HR ondersteuning op afstand te bieden. Dat wil niet zeggen dat we altijd op afstand zijn. Integendeel. We zijn zo bij u op locatie, als dat nodig is. Maar u huurt ons alleen in wanneer u dat nodig heeft. Ideaal, toch? Hiermee bespaart u de kosten van het aannemen van een HR medewerker. 

Wat kan Weg naar Succes voor u betekenen?
Omdat wij op afroep beschikbaar zijn, kunt u onze expertise inhuren wanneer u dat wilt. Wij beschikken over ervaren professionals, die weten wat ze doen en hun sporen verdiend hebben. Starters zult u niet tegenkomen bij Weg naar Succes. Wij houden van een hoge kwaliteit, zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Met ons netwerk kunnen wij het gehele HR spectrum bedienen. Op elk gewenst deelgebied bieden wij professionals. maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor generalisten. Misschien om even 'op de winkel te passen'? Een greep uit de deelgebieden waarin wij ondersteuning bieden:

  • Beoordelen en functioneren
  • Beloning
  • Terugdringing ziekteverzuim
  • Opzetten HR afdeling
  • HR/IT
  • Reorganisaties 
  • Duurzame inzetbaarheid

Externe HR ondersteuning op aanvraag
Als u geen HR functionaris in dienst heeft, kunnen wij voor u deze rol vervullen. Voor u voordelig, snel en vakkundig. Onze professionals hebben up-to-date kennis van wetgeving en trending issues. Weg naar Succes ontzorgt. 

Als u kennis wilt maken en bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, kunt u ons snel bereiken via:

☎ (06) 46244662 (Judith Schoorlemmer)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contact opnemen

Weg naar Succes - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@wegnaarsucces.nl

Vul hier je naam in
Vul hier je telefoonnummer in
Vul hier je e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier je bericht

 

 

 

Judith en Simône

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Weg naar Succes. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (0346) 230016
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

  Weg naar Succes voor werkenden 

UA-112424356-1
0
keer gedeeld