+31 (346) 230016  info@wegnaarsucces.nl

E-HR/HR systemen (breng je HR-huis op orde)

PhotoFunia 1535357962

Waarom een Personeels-Informatie Systeem?
Je bedrijf groeit. En dat is ook wat je wilt. Je neemt meer mensen aan om je te helpen met de groei. En je merkt dat er steeds meer tijd en energie besteed moet worden aan het vastleggen van informatie over deze mensen. Niet alleen moeten naw-gegevens worden vastgelegd, maar denk ook aan ziekteverzuim, vakantiedagen, verslagen van gesprekken en niet in de laatste plaats de arbeidsovereenkomst. Het is belangrijk, moet gebeuren. Maar het kost steeds meer tijd. Tijd die je zou willen besteden aan de groei van je bedrijf. Excel is een tijdje je grote vriend geweest. Maar nu voldoet Excel niet meer. Het is tijd voor een betere oplossing. Een HR Informatie Systeem kan hier een uitkomst zijn.

Overweeg je een HR Informatie Systeem aan te schaffen? Of heb je al een dergelijk systeem en kun je wel een optimalisatieslag gebruiken? Met de juiste cijfers is het mogelijk om:

 • Ziekteverzuim te verlagen
 • Alle informatie snel terug te vinden
 • Te voldoen aan wetgeving omtrent het vastleggen van persoonlijke informatie
 • Effectiviteit te vergroten
 • Besparingen door te voeren
 • Talenten in kaart te brengen

Maar het gaat vaak mis.
Cijfers en kengetallen worden snel en foutloos geproduceerd. Mits je hebt gekozen voor het systeem dat bij je past en een goede implementatie. En daar gaat het vaak mis. De leverancier van jouw HR software weet veel van haar systeem en zal je ongetwijfeld een stukje op weg kunnen helpen. Maar ze spreekt niet de taal van jouw bedrijf. Of van HR processen. Meestal worden implementatie- en optimalisatieprojecten duurder dan verwacht en duren ze ook langer. Dat hoeft echt niet. Bij Weg naar Succes hebben we veel kennis van zowel HR als IT. Wij zijn in staat om jou met raad en daad bij te staan. We helpen je met het projectplan en zorgen ervoor dat het project geen tegenvaller wordt. En jij kunt je energie gebruiken voor het ondernemen!

Wat kun je verwachten van Weg naar Succes?
Wij helpen je met de volgende zaken:

 • In kaart brengen van je werkprocessen. Dit is de eerste stap in de implementatie van een nieuw systeem. 
 • Opstellen van een eigen projectplan, dat afgeleid wordt van het plan dat de leverancier opstelt.
 • Samenstellen van een projectteam. Wie is er betrokken? Wie gaat een bijdrage leveren?
 • Verzamelen van de juiste gegevens om het systeem te 'vullen'.
 • Trainen en begeleiden van gebruikers.
 • Testen van het systeem
 • Bijsturen, deadlines bewaken en evalueren van het project.

Met een consultant van Weg naar Succes kun je rekenen op degelijke ondersteuning, van een vakkundige professional. Wij hebben veel ervaring met Beaufort van Raet en Perman van ADP.

Wil je een vrijblijvende offerte? Dat kan. mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar (06) 46244662 (Judith Schoorlemmer). Gewoon even sparren over de (on)mogelijkheden kan natuurlijk ook! Voor elk bedrijf hebben we een oplossing. Van klein naar groot!

Contact opnemen

Weg naar Succes - Groenekanseweg 246J - 3737 AL Groenekan - (0346) 230016 - info@wegnaarsucces.nl

Vul hier je naam in
Vul hier je telefoonnummer in
Vul hier je e-mailadres in Bevestiging e-mailadres
Schrijf hier je bericht

 

 

 

Judith en Simône

First-supplier

Uw vaste partner voor al uw personeelszaken. Dat is Weg naar Succes. Betrokken, vakkundig en flexibel. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Adres

  Weg naar Succes
  Groenekanseweg 246J, Groenekan

   (0346) 230016
  info@wegnaarsucces.nl  
  Ma-Vr: 8.30 - 17.30

Links

  Weg naar Succes voor werkenden 

UA-112424356-1
0
keer gedeeld